Futuristická koupelna pro milovníky technických vychytávek

Laufen, švýcarský výrobce koupelen se zavedenou tradicí, představil na veletrhu hotelového designu Sleep 2016 absolutní novinku. Toaleta Cleanet Riva se zabudovanou bidetovou sprškou přináší převrat v dosavadním chápaní koupelnového interiéru.

Spojení unikátního designu a inteligentního systému uvádí novou toaletu, která intuitivně reaguje na přání uživatele. Krom klasického použití nabízí tento model také nadstandardní nastavení, které si můžete předem navolit pomocí dálkového ovladače s dotykovou obrazovkou. Bidetový systém poté ovládáte pomocí nerezového tlačítka, jež je umístěno na straně sedátka.

Krom promyšlenosti je hygiena pro společnost Laufen základním stavebním kamenem při konceptu všech svých výrobků. Toaleta je chráněna speciální povrchovou úpravou LCC, díky níž zde neulpívají žádné nečistoty.

Co se týče designu, je Riva navržena v klasickém stylu této značky. Je štíhlá a elegantní, svou technickou vyspělost uchovává decentně skrytou. I když je nápad propojení bidetové technologie s toaletou starý již více než 60 let, doposud se jej nepodařilo technicky zdolat. Proto je Cleanet Riva prvním modelem s bidetovou sprškou na trhu. V kombinaci se sprchovým koutek se pak stala vítězem ocenění Red Dot Award 2016. Více informací naleznete na www.laufen.cz.

Foto: Laufen

 

Speciály

Aktuality