Inovativní řešení pro úklid odpadků v každé moderní domácnosti

Praktičnost a jednoduchost je trendem současné doby a tento moderní příliv sice pomalu, ale jistě zasáhl každou místnost v naší domácnosti. Bezdotykové odpadkové koše představují revoluci v běžném uklízení nepořádku, a to jak z hlediska estetického, tak z hlediska praktického. 

Odpadkový koš je dnes součástí každé domácnosti a jako takový musí každý den pojmout větší množství smíšeného odpadu. Řada z nás jej tedy umístí na místo, kde nebude tolik na očích, aby se zamezilo nepříjemnému zápachu, ale zároveň byl neustále po ruce. Ten z hlediska funkce bude jistě plnit svou roli, avšak z hlediska množení bakterií si nijak nepomůžeme. Abyste tomuto šíření mohli hravě a efektivně zabránit, byly vyvinuty speciální odpadkové koše s infračerveným portem, které se samy otevřou pokaždé, když jen 20 centimetrů před svým senzorem zaznamenají lidský pohyb. 

Automatické otevírání a posléze i zavírání má na starost mechanismus, jenž najdeme na samotném víku koše. Nemusíme se tak bát, že by se koš někdy neotevřel nebo vůbec nezavřel. Tento kuchyňský služebník byl postaven na základě těch nejnovějších technologií a nejkvalitnějších materiálů, které nám umožní splnit ten správný účel, jenž od něj požadujeme, a tak se můžeme těšit naprosto jedinečné funkci, s níž si ulehčíme všední uklízení odpadků. 

Pro bezkontaktní odpadkové koše, které najdeme například v nabídce bezdoteku.cz, kde nám soustavně nabízí inovativní řešení pro běžné domácí doplňky, platí jednoduché pravidlo. Všechny se pyšní maximální tichostí, dlouhou životností a nízkou spotřebou. A navíc, co je podstatné, zamezíme množení se bakterií, jež se za normálních okolností nejvíce hromadí po stranách a na víku klasického odpadkového koše. 

Design a tvar už si každý vybere dle vlastního uvážení. Jelikož se jedná o naprostou novinku na trhu, nabídka možností patrně nebude tak široká, jako tomu například je u koše u vás doma, přesto i tak současný výběr naplní představy každého z nás. Tvar i výšku můžete zvolit podle typu místnosti, kam jej hodláte umístit, a totéž platí i o barvě. Díky hladké uzavíratelnosti a nadčasovému vzhledu se už nemusíte bát ho mít někde ve vaší blízkosti. 

A pokud hledáte něco, co vám vydrží nejen dlouho, ale zároveň bude efektivně pohlcovat pach uvnitř koše, podívejte se na nabídku možností, která obsahuje tzv. deodorizér. Jeho životnost sahá k šesti měsícům a poté se dá hravě vyměnit. 

Speciály

Aktuality