„Dívejte se na svět v dokonalém detailu“ se Samsungem NX200

Samsung zahajuje integrovanou kampaň propagující nejnovější prémiový fotoaparát NX200.

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd, světová jednička v oboru digitálních médií a technologií pro digitální konvergenci, oznámila zahájení inovativní marketingové kampaně propagující nejnovější kompaktní fotoaparát NX200. Kampaň s názvem „Dívejte se na svět v dokonalém detailu“ spotřebitelům nabízí jedinečnou možnost vyzkoušet si NX200 doslova z první ruky.

Ústředním prvkem on-line části kampaně, nazvané „NX200 Feel & Share“, bude netradiční fotografická soutěž na Facebooku. Samsung poskytne šedesáti fotografovým nadšencům z celého světa fotoaparáty a objektivy NX200, aby mohli vytvořit vlastní virtuální fotogalerii NX200 s rukopisem jejich individuálního stylu fotografování. Snímky pořízené šedesáti „imagelogery“ budou zveřejněny ve speciální sekci facebookové stránky Samsung NX, na adrese www.facebook.com/samsungnx, a jejich autoři budou mít možnost vyhrát kompletní systém NX200.

V porotě budou facebookoví fanoušci NX, kteří budou vyzváni, aby si fotografie prohlédli, okomentovali a hlasovali pro snímky, které se jim nejvíce líbí. Nejoblíbenější snímky mohou fanoušci i vzájemně sdílet se svými přáteli. Celkovým vítězem se stane autor snímku, který získá největší oblibu veřejnosti. Hlasování bylo zahájeno 2. listopadu 2011.

Snímač fotoaparátu NX200 s rozlišením 20,3 megapixelu formátu APS-C, využívající technologii CMOS, který vyvinula společnost Samsung, zajišťuje vysoce kvalitní detailní fotografie a všem fotografům nabízí vynikající výkonnost. Vysoká rychlost snímání, které je dosaženo vyspělou technologií rychlosti automatického zaostřování 100 ms, zaručí, že vám neunikne ten správný moment pro výjimečnou fotografii.

Funkce Fast Boot a sedmisekundové sekvenční snímání vám umožní báječně zachytit jakoukoli akci. Od jednoho snímku ke druhému můžete přejít za pouhých 400 ms, takže opravdu nic nezmeškáte. Přirozené barvy a ostré detaily zaručí široký rozsah citlivosti ISO (100–12800, nastavitelný v sedmi krocích), a to dokonce i při nedostatečném osvětlení nebo při snímání objektů v pohybu.

Nejmodernější objektiv s funkcí i-Function 2.0 umožňuje nastavit celou řadu parametrů přímo na objektivu, a přitom se stále dívat do hledáčku. Díky zdokonalené funkci i-Function 2.0 můžete na fotoaparátu NX200 v režimu Lens Priority nastavit šest různých filtrů Smart a také funkci inteligentního zoomu.

Jiří Kolařík, produktový manažer divize Digital Imaging společnosti Samsung Electronics, k tomu uvedl: „Cílem společnosti Samsung je inspirovat ke kreativitě každého bez ohledu na to, jaké má s fotografováním zkušenosti. Technologie NX200 je velmi vyspělá a vynikající snímky bohaté na detaily mohou vytvořit jak zkušení fotografové, tak i úplní začátečníci. Průkopnické technologie

využité ve fotoaparátu NX200 nabízejí snadnou cestu k vynikající fotografii.“

Od 2. listopadu 2011 můžete navštívit facebookovou stránku věnovanou sérii NX www.facebook.com/samsungnx.

David Haidinger, Ogilvy PR
Mob: 724 442 942
Email: david.haidinger@ogilvy.com
Společnost Samsung Electronics Co., Ltd. je předním světovým výrobcem polovodičů, telekomunikačních zařízení, digitálních médií a technologií určených pro digitální konvergenci. V roce 2010 dosáhla tržeb ve výši 135,8 miliard amerických dolarů. Společnost Samsung Electronics zaměstnává zhruba 190 500 pracovníků ve 206 pobočkách v 68 zemích po celém světě a je rozdělena do osmi nezávislých obchodních společností: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor and LCD. Značka Samsung Electronics je jednou z nejdynamičtěji rostoucích globálních značek dneška. Samsung Electronics je předním výrobcem digitálních televizorů, paměťových čipů, mobilních telefonů a TFT-LCD displejů.
Více informací naleznete na www.samsung.cz a www.samsung.cz/blog