PosterPlate - moderní ozdoba vašich zdí

Jste milovníci Marvel komiksů, Star Wars hrdinů nebo filmových postav? PosterPlate přchází v nové, oblíbené podobě. Už nemusíte utrácet za drahé obrazy. Tyto kovové desky se hodí absolutně kamkoliv a vyzdobí každou část vašeho domu.  

Pod pojmem PosterPlate si většina z nás vybaví obrázky s retro motivy. Jedinci rádi zavzpomínají na doby, kdy si sami pořizovali tyto plechové cedule vyobrazující motorky, krásné ženy a motivující nápisy, které mohou být dodnes viděny v různých kavárnách. Zejména oblíbené byly komiksové postavičky, jejichž grafická podoba nyní nabyla úplně nových rozměrů, když na trh vlítly nové kousky filmových hrdinů v moderním provedení.

PosterPlate je už více než 70 let inspirací bezpočtu skupin lidí v časech zoufalství, štěstí a naděje. Svou tvorbou se snaží přenést co nejreálnější obraz věcí a krajin vyznačujících jejich pravou podobu. V případě postav jde o vystižení jejich osobnosti. Výrobci dbají na vytváření co nejlepších kolekcí a sdílení své tvorby s jejími příznivci po celém světě. 

Vzhledem k veliké nabídce si každý najde svůj oblíbený motiv. Cedule pak stačí jen pověsit a rozmístit po bytě, a to vše bez zbytečného vrtání nebo zatloukání. Součástí nabídky je totiž speciální magnet, který se přilepí na zeď. Díky této metodě můžete svévolně grafické motivy vždy měnit a postupně sladit svůj interiér.

Dejte prostor své fantazii a vytvořte si ideální kolekci, která vyzdobí váš pokoj. 

Star Wars

Civil War

Doctor Strange

Age of Ultron

Deadpool covers

Retro Star Wars


A jak to vypadá naživo? 

Elektra Assasin

Daredevil

FOTO: Posterplate.com
 

Speciály

Aktuality