Konec únavě při natáčení - přehoďte si kameru Samsung HMX-Q10 do druhé ruky!

Videozáznam ve Full HD kvalitě, intuitivní ovládání Easy Operation a unikátní funkce Switch Grip pro přetočení displeje podle ruky, v níž kameru právě držíte

Rádi nahráváte delší videa a vadí vám, že si nemůžete vystřídat ruce během pořizování videozáznamu? Videokamera Samsung HMX-Q10, která byla představená na začátku tohoto roku, vám umožní nahrávat skvělé záznamy levou nebo pravou rukou.

Intuitivní ovládání pro radost z nahrávání videí

Videokamera HMX-Q10 byla navržena tak, aby vám maximálně usnadnila natáčení videí a to v HD a i Full HD kvalitě. Její zapnutí je velmi jednoduché – pouze odklopíte její displej. Otevřením a otočením displeje se videokamera automaticky přepne do režimu přehrávání. Ovládání Easy Operation prostřednictvím 2,7palcového širokoúhlého LCD displeje vám umožní rychlý přístup k různým funkcím včetně pauzy.

Nemusíte myslet na přizpůsobování nastavení vašemu okolí

Většina z nás si přeje bezstarostné pořizování videozáznamu, aniž bychom museli myslet na přizpůsobování videokamery různým světelným podmínkám nebo detailům obrazu. Ať už snímáte přírodní scenérie nebo rodinné portréty, funkce inteligentního automatického režimu této videokamery automaticky vybere nejvhodnější režim snímání videí a fotografií.

Ovládání pro praváky i pro leváky jako první na světě

Nezáleží na tom, zda jste pravák nebo levák – s funkcí Switch Grip můžete videokameru držet v pravé či levé ruce a LCD displej se natočí tak, abyste nahrávku snadno viděli a ovládali. Toto ovládání je zvlášť vhodné, pokud nahráváte videa v obtížných podmínkách nebo se během natáčení videa věnujete jiné činnosti. Pokud rádi cestujete a natáčíte videozáznamy z vašich dovolených, je pro vás tato kamera ideální především svou lehkostí, kompaktností a flexibilitou. Na cestách s sebou nepotřebujete navíc nosit další přístroj – kameru totiž lze využívat i jako
4,9 Mpix fotoaparát.

Videokamera podpoří vaše umělecké sklony

Pokud rádi natáčíte videa s uměleckým nádechem, s videokamerou HMX-Q10 získáte přístup k různým kreativním nástrojům, které změní náladu vašich videí. S černobílým efektem proměníte vaše video v nostalgické umělecké dílo, zatímco efekt plynutí času vám umožní s pomocí intervalového záznamu zachytit třeba energii města nebo romantický západ slunce.

Stabilní videozáznam i během chůze či sportu

Zapomeňte na roztřesená a nejasná videa – videokamera HMX-Q10 je vybavena systémem OIS Duo, který vyrovnává jemné pohyby ruky a pokaždé pořídí stabilní a ostré videozáznamy, i když se při natáčení pohybujete.

Pozastavení záznamu

Videokamera disponuje také funkcí pozastavení záznamu, která vám umožní pokračovat při krátkém pozastavení tam, kde jste skončili. Získáte tak jediný soubor a při dalším zpracovávání nebudete muset slučovat více souborů.

Doporučená MOC videokamery Samsung HMX-Q10 činí 5.990,- Kč vč. DPH, k dostání je na českém trhu v černém a stříbrném provedení.

David Haidinger, Ogilvy PR

Mob: 724 442 942

Email: david.haidinger@ogilvy.com

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd. je předním světovým výrobcem polovodičů, telekomunikačních zařízení, digitálních médií a technologií určených pro digitální konvergenci. V roce 2010 dosáhla tržeb ve výši 135,8 miliard amerických dolarů. Společnost Samsung Electronics zaměstnává zhruba 190 500 pracovníků ve 206 pobočkách v 68 zemích po celém světě a je rozdělena do osmi nezávislých obchodních společností: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor and LCD. Značka Samsung Electronics je jednou z nejdynamičtěji rostoucích globálních značek dneška. Samsung Electronics je předním výrobcem digitálních televizorů, paměťových čipů, mobilních telefonů a TFT-LCD displejů.

Více informací naleznete na www.samsung.cz a www.samsung.cz/blog.