Zapomeňte na dalekohled! Objevte ultraširoký objektiv a superzoom v lehkém kovovém těle elegána Sams

Vaše výlety a dovolené promění Samsung WB700 ve skutečný obrazový zážitek.

Praha – 19. července 2011 – Chystáte se na dovolenou k moři, plánujete víkendový výlet, nebo jen rádi pořizujete detailní snímky okolní krajiny? Nezapomeňte si přibalit fotoaparát Samsung WB700 určený nejen pro cestovatele a milovníky profesionálně vypadajících snímků. Se Samsung WB700 a jeho 24mm ultraširokoúhlým objektivem a 16megapixelovým snímačem CCD zachytíte dokonale ostré snímky s neuvěřitelnými detaily, ke kterým se budete rádi vracet.

S ultraširokoúhlým objektivem přiblížíte celý svět

Svojí nízkou váhou a tenkým designem se model WB700 hodí na vaše cesty, výlety a dovolené, kde oceníte především jeho kompaktní rozměry. S ultraširokým objektivem Schneider KREUZNACH zaberete do snímku více, i když stojíte velmi blízko fotografovanému objektu. Šířku objektivu tak využijete zejména během velkých rodinných slavností či výletů v přírodě, kdy se do záběru vejde opravdu hodně. Největší předností je ale 18x optický a dále pak neuvěřitelný 24x IntelliZoom! Takovým ultrazoomem si přiblížíte i ten nejvzdálenější fotografovaný předmět, jako by byl na dosah vaší ruky. Samsung WB700 tak patří k velmi univerzálním kompaktním ultrazoomům, který je k letnímu cestování doslova stvořený.

Chytré ovládání a profesionální kvalita snímků

Jste začínající fotograf, a přesto chcete pořizovat profesionálně vypadající snímky? Nebo jste naopak pokročilejší fotograf, který požaduje malý a snadno přenosný kompakt? Model WB700, úspěšný nástupce osvědčených modelů WB600 a WB650, vás překvapí svými vlastnostmi. Pořizování snímků nebylo nikdy jednodušší – funkce Smart Auto za vás přemýšlí a automaticky zvolí jeden z 11 scénických módů nejvhodnější pro prostředí, ve kterém právě fotografujete.

Vychutnejte si více radosti nejen z fotografování

Se systémem Perfektní portrét vytvoříte kontrastní portrétní snímky za jakýchkoliv podmínek a v každém okamžiku. Pokud toužíte po dokonalém videu, inovativní prvek na tomto fotoaparátu

odstraňuje hluk motorku při používání zoomu ve video obsahu. Fotoaparát WB700 vám zaručí pořízení videozáznamu bez dalších rušivých zvuků způsobených mechanickým posunem optického zoomu dopředu a dozadu.

Chcete-li se pochlubit netradičními fotografiemi z vašich cest, které budete ukazovat svým kamarádům a rodině, jistě oceníte funkci Smart Filter 2.0, která z vašich fotografií vykouzlí umělecké dílo. Tyto inteligentní filtry umí zajímavým způsobem zkreslit video či mu dodat umělecký nádech.

Orientační MOC fotoaparátu Samsung WB700 činí 5.990,- vč. DPH.

David Haidinger, Ogilvy PR

Mob: 724 442 942

Email: david.haidinger@ogilvy.com

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd. je předním světovým výrobcem polovodičů, telekomunikačních zařízení, digitálních médií a technologií určených pro digitální konvergenci. V roce 2010 dosáhla tržeb ve výši 135,8 miliard amerických dolarů. Společnost Samsung Electronics zaměstnává zhruba 190 500 pracovníků ve 206 pobočkách v 68 zemích po celém světě a je rozdělena do osmi nezávislých obchodních společností: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor and LCD. Značka Samsung Electronics je jednou z nejdynamičtěji rostoucích globálních značek dneška. Samsung Electronics je předním výrobcem digitálních televizorů, paměťových čipů, mobilních telefonů a TFT-LCD displejů.Více informací naleznete na www.samsung.cz a www.samsung.cz/blog.